2016. január 23., szombat

Ariana Grande és a Csoda eszköz

 A legújabb videómban találkozhattok Ariana Grande-vel (persze vele nem, csak a ikonikus hajával), és egy különleges műanyag eszközzel, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.


Először pár szót a videóról. Ezt a frizurát tényleg mindenkinek tudom ajánlani, legkisebbektől a huszonévesekig, ugyanis elég fiatalos viselet. Viszont, éppen ezért az idősebbeknek ajánlom, hogyha lehet, akkor ehhez a frizurához bátran sminkeljenek, vagy esetleg az öltözködésük legyen felnőttesebb. Az elkészítéséhez pedig semmi extra kézügyességre nincs szükség, ugyanis az 5 -ös skálámon csak 1-es nehézségű. :) Remélem ti is el fogjátok készíteni, és küldtök majd képet is a hajatokról instagramon (@benczematee).



Most pedig térjünk rá erre a nagyon hasznos kis eszközre. Ez a valami a Topsy Tail Tool vagyis ilyen haj át fordító eszköz. Nem tudom, hogy mi legyen a magyarosított neve, úgyhogy hozzászólásban várom a név ötleteiteket. Én ezt az eszközt a ebay-ről (itt a link) szereztem be körülbelül 1 dollárért. Szerintem egy ilyet mindenkinek érdemes beszerezni, mert sokszor megkönnyíti a frizurák elkészítését. A csomagban két méretű eszköz van. A nagyobbat egész copfok átfordítására lehet leginkább használni, míg a kisebbet apró tincsek áthúzásánál. Ez nagyon hasznos a hajgumi elrejtésénél. Ugyanis, miután néhányszor körbe csavartuk a vékony tincset a hajgumi körül, átvezetjük az eszköz hurok részén, ezután pedig ezt az eszközt, mint egy tűt áttoljuk a hajgumin. Így zavaró hullámcsatok nélkül is (mert a hajgumit takaró tincset, magát, is a hajgumi rögzíti) el lehet rejteni a hajgumit, és néhány másodperc alatt  a hétköznapi copfot alkalmi copffá varázsoljuk. Ezt a kisebbet, viszont ezen kívül még hajszövésnél is remekül lehet alkalmazni. Ha szeretnétek, akkor majd egyszer csinálok olyan frizurát is, amiben van szövés, és akkor megmutatom majd, hogyan kell használni hozzá.

Ide lentre beteszek még két képet, amiken láthatjátok, hogy még milyen frizurákat lehet ezekkel az eszközökkel elkészíteni (viszont aki ügyes az eszköz nélkül is megtudja ezeket a hajakat csinálni, csak esetleg több időt vesz igénybe az elkészítésük)

Összegezve, ezt a terméket csak ajánlani tudom mindenkinek, mert frizura készítéseknél nagyon hasznos és még az ára is baráti.

Ne felejtsétek el megírni a név ötletek. Várlak titeket a jövőhéten egy újabb videóval és bejegyzéssel.
Bencze Máté

2 megjegyzés:

  1. Ez az eszköz tényleg nagyon hasznosnak tűnik! Ezzel tényleg sokkal könnyebb elrejteni a hajgumit! Egy ilyet, azt hiszem, én is beszerzek! :)

    VálaszTörlés
  2. En imadom a "hajbujtatotumet" :D
    Klassz frizurakat lehet krealni vele nagyon kiraly :)

    VálaszTörlés