2016. március 4., péntek

5 Legjobb Oscar Női Frizura

Múlt Vasárnap volt az Oscar díj átadó gála, ahol a vörös szőnyegen szebbnél szebb hölgyek vonultak fel. Arra gondoltam, hogy összeszedem a legszebb és legötletesebb frizurákat. Próbáltam olyanokat válogatni amik nem csak egyszerűen leengedettek, vagy be hullámosítottak (bár azok között is voltak nagyon szépek), hanem egy kis tűzéssel, vagy fonással még különlegesebbek. Persze ilyenből is volt egy pár (Olivia Munn, Tina Fey, Jennifer Garner), de sajnos a top 5-ben csak 5 hely van. Úgyhogy kezdjük is a rangsor végén.

 
 5. Helyezett: Alicia Vikander

Alicia Egy ötletes félig feltűzött kontyot viselt közép választékkal. Ez a frizura szerintem tökéletesen illik a fiatalos arcához, és ezzel a sárga ruhával pedig mintha csak Belle lenne a Szépség és Szörnyetegből. Az  elkészítése sem bonyolult, hiszen egy "Ariana Grande féle" félig feltűzött copfból kell csak egy kontyot formálni.


 


4. Helyezett: Chrissy Teigen

Chrissy inkább kócos fonatokat választott erre az alkalomra. A laza fonások hátul gyönyörűen kirajzolódnak a melírozott hajában, pedig csak egy homályos képet találtam róla. Ezt a frizurát mindenkinek ajánlom akár hétköznapokra is, mivel  elég csak néhány hármas fonást készíteni hátulra, amiket a nyaknál és a fonások végén egy-egy hajgumival kell összekötni.


3. Helyezett Brie Larson

Brie egész megjelenését a letisztultság jellemezte.  Ez alól a frizurája sem volt kivétel. Enyhén hullámos hátra fésült haját két egyszerű csavart tinccsel dobta fel, melyeket egy köves csattal rögzített. Egyszerű és elegáns.


2. Helyezett: Olivia Wilde

Olivia is fonás mellett döntött, ami láthatóan gyönyörűre sikeredett. Két oldalról egy-egy laza, fordított parketta fonás indul hátra, ahol egymásba csavarodva egy kontyot formálnak.  A két parketta fonást leszámítva egy teljesen hasonló kontyot készítettem el az egyik videómban.



És végül nekem Roney Mara-é volt a legtetszetősebb frizura . Mindig nagyon modern, és letisztult a frizurája, ahogy most is. Tudjátok, hogy fonás párti vagyok, viszont Rooney frizurája számomra verhetetlen, így nekem Ő lett az első helyezett. 

1. Helyezett: Rooney Mara

Ennek  a frizurának az elkészítése sem bonyolult, viszont itt már nagyobb szükség van a szakavatott kézre, hogy ilyen tökéletesen besimított, 3 egymásba kapcsolódó copfot és szoros kontyot kapjunk.

Remélem tetszettek a frizurák és tudtok majd belőle inspirálódni a hétköznapokon. Ha szeretnétek ehhez hasonló bejegyzéseket látni a blogomon, akkor ne felejtsétek el like-olni, és írjátok meg hozzászólásban , hogy kinek a haja tetszett Nektek a legjobban!

Bencze Máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése